2016-02-11 16:26:03• hírek • Szatmar.ro

Külföldi állásajánlatok

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség tájékoztatása szerint, az Eures program segítségével jelenleg Csehországban és Magyarországon kínálkozik kereseti lehetőség hazai munkavállalók számára.

Csehországban, Olomouc városában hivatásos kamionsofőröket keresnek havi 1890 euró fizetésért. A heti munkaidő 40 óra lenne, a jelentkezőknek rendelkezniük kell C és E kategóriás jogosítvánnyal, 3 évnyi tapasztalattal, illetve cseh, német vagy angol nyeltudással. Jelentkezési határidő május 31.

Magyarországon a kecskeméti illetőségű Bács-Zöldért Zrt. keres munkatársakat, mezőgazdasági gépek javításához, karbantartásához. Olyan munkavállalók jelentkezését várják, akik az ennek megfelelő végzettséggel, valamint 2-5 év tapasztalattal rendelkeznek. Előny, ha a jelentkező beszél magyar nyelven. Kezdő fizetésként 122 ezer forintot, szállást és ellátást is ajánlanak.

Az álláslehetőségekkel kapcsolatos bővebb információkért érdeklődni lehet a Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt, illetve a 0261-770237-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: